Aroma Steakhouse

Over ons

Steakhouse te Gent
Aroma Steakhouse is gelegen in de Donkersteeg te Gent, op een boogscheut van het stadhuis, de stadshal en het Belfort. Midden in het historische centrum verbindt dit bruisend pittoreske straatje, met zijn hippe winkeltjes en sfeervolle eethuisjes, de Korenmarkt met het Emiel Braunplein. Met zijn goedbewaarde laatmiddeleeuwse trapgevel (anno1669) past Aroma dan ook perfect in zijn setting.

Chef Andy kiest voor Belgische streek- en seizoensproducten, zorgvuldig uitgezocht bij lokale leveranciers. Zeeuwse mosselen, wildmenu’s, asperges, … hij brengt de vier seizoenen in al hun kenmerkende verscheidenheid op tafel. Bij Belgische en Europese wijnboeren vindt hij passende wijnen, die eveneens variëren van winter tot zomer.

Naast de traditionele gerechten blijven de pure rundsteaks met hun rijke spectrum aan sauzen en groentenkrans het ganse jaar door de klanten culinair verwennen. Uniek in Gent is de Côte à ‘l Os voor één persoon!

Gastvrouw Katleen zorgt voor het gezellige interieur en de hartelijke bediening met persoonlijke toets.

Samen zorgen Katleen en Andy  voor een kwaliteitsvolle, correcte service in een warm charmant kader. Zij nodigen u dan ook graag uit voor een ontspannen en gezellig eetmoment.